I verdens villmarker

Tilbage


"I verdens villmarker"

Bokklubben Villmarksliv ANS, 2001. 1. opplag.
ISBN 82-7643-222-0
Pris 348,-kr.


Om bokens innhold:

Søren Ervig har gjennom årene gledet mange med sine fortellinger om jakt fra hjørner av verden som de fleste bare drømmer om. I denne boka fortsetter han å øse av sine tallrike erfaringer. han tar oss med ut i noen av verdens mest utilgjengelige ødemarker. Fra Sibir, Afrika og Canada til mindre fjerne strøk som Østerrike - og trivelige Trøndelag. Opplevelsene spenner fra dramatiske møter med bjørn i British Columbia, til hjemlig bukkejakt på Storfosna. felles for dem alle er at de har et poeng, et budskap, enten det er av det humoristiske eller det mer alvorlige slaget.

Dette er ikke jakt for puslinger! Jakta krever alt en jeger har av utholdenhet og tålmodighet. Her får jegeren virkelig testet sine evner og reaksjoner. I dypet av villmarka er du i nærkontakt med din opprinnelse.

Hver historie og hvert reisemål er etterfulgt av en faktadel. her får du nyttig lærdom om viltets egenart og bestand og du får tips om jaktregler og trofékvalitet.


Anmeldelser og uttalelser:

Svein Solli skriver:
Søren Ervig er en hardhaus og en livsnyter. Men med alderen og erfaringene kommer også refleksjonene. En jeger som har fått med seg så mange opplevelser, og ikke minst trofeer, har tid og råd til å lene seg tilbake og nyte andre sider ved jakta.
Med sitrende spenning og dramatikk overlister Ervig viltet - og leseren. Det er hans kunnskaper om viltets sanser og atferd, hans tålmodighet og hans lune humor som river os med - i verdens villmarker.