"En grizzly på min sti"
Jagt- og fiskeoplevelser i Canada

Tilbage

"En grizzly på min sti"
Jagt- og fiskeoplevelser i Canada

Kontakt forlaget Beaver Media på info@beavermedia.dk
ISBN 87-87381-76-1
Pris 250,-kr

Kommer i nyt oplag, ny udformning pr. 15 okt. 2005, pris kr. 300. Kan bestilles hos forlaget Beaver Media på info@beavermedia.dk

 


Om bogens indhold

Bogens 16 kapitler handler om en del af de dyre- og fiskearter som findes i den canadiske vildmark - i særdeleshed de utilregnelige bjørne. Vi tager også med på laksefiskeri ved Canadas vestkyst, fighter sprælske ørreder i Rocky Mountains eller oplever de 50-årige kæmpeørreder i fjerntliggende tundra søer.

Vi deltager også i en gummibådsekspedition ned ad en af den nordlige vildmarks store floder, en rejse, som er ganske enestående i sin art.

Men det er ikke bare fisketure og ekspeditioner, bogen beskæftiger sig med. Mange af kapitlerne handler om storvildtjagt, og vi lærer, hvordan vi som jægere kan øge selvtilliden og dermed overtage initiativet fra vildtet. Bogen handler også om anskydninger - og hvad vi kan lære af dem. Vi jager kæmpeelge, den elegante white tail hjort og de sky wapitier.

Ofte møder vi også en bjørn på vor sti - og det er lige spændende og fascinerende hver gang.Anmeldelser og udtalelser

Jagt og Fiske:
"Denne velskrevne bog er ikke alene spændende læsning, men samtidig lærerig for alle dem, der planlægger en jagtoplevelsen i den vildsomme canadiske natur.

Fyens Stifstidende:
"Herom har han, den danske nordmand fra Canada, bundet en vildbuket, som nok kan give andre lysten til at sadle hesten og ride med ud til strabadserne"

Strandjægeren:
" Søren Ervig er en spændende personlighed, som selv søger eventyret på en måde, de fleste andre kunne drømme om"