"I bålets gløder"
Jagteventyr fra verdens vildmarker

Tilbage

"I bålets gløder"
Jagteventyr fra verdens vildmarker

Forlaget Klematis A/S 2002. 1.oplag
ISBN 87-7905-631-8
Pris: 300,- kr.


Om bogens indhold

Download kapiteluddrag her (pdf-format - 2 mb).

Rejs med Søren Ervig ind i verdens vildmarker med riffel og fiskestang. Oplev spændende, dramatiske og humoristiske møder med vildtet, naturen og mennesket i Alaska, Canada, Afrika, Sibirien og Norge.
Søren Ervig er verdensborger og livsnyder og har gjort det til sin livsgerning at søge spænding, oplevelser og erfaringer fra ture i mange af verdens vildeste og mest eksotiske vildmarker. For derefter at formidle oplevelserne til en efterhånden meget stor læser- og tilhørerskare.
Søren Ervig er en glimrende og alsidig jæger, en dygtig fotograf og en historiefortæller med humor og skarphed i pennen. Det drejer sig ikke kun om at skyde, men også om at opleve. Med Søren Ervig som rejseledsager opdager man nye sider af jagten - og af verden.


Anmeldelser og udtalelser

Steen Axel Hansen i "Jæger":
"At få og læse en ny Ervig-bog er som at sætte sig til at se et gammelt afsnit af "Matador". Man ved hvad man får og godter sig ved det".

Jens Bråten, Lektørudtalelse, Dansk Biblioteks Center:
"Ervig er en fremragende formidler af såvel selve jagtoplevelsen, byttets nedlæggelse som af de naturoplevelser, der danner baggrunden for jagten."